Vi finder dem, der dyrker, fanger, opdrætter og tilvirker den gode smag. Her vælger vi enkle og smagfulde råvarer, der er typiske for årstiden. Og gerne lokale råvarer, hvis det er muligt.
Kyllingerne har løbet frit omkring. Fisken kommer dagligt fra lokale fiskehandlere. Og oksekødet er modet til den rigtige smag og mørhed.
Vores kokke bager selv brød, kager og boller. Isen laver vi også selv. Det grønne er friskt. Saucerne er lavet fra bunden.
De gode råvarer kombinerer og serverer vi i enkle og klassiske retter. Gerne i en uformel og god brasserie- og barstemning. Og med et smil. Velbekomme.
Vi vil dyrke ægtheden. Fra jorden. Fra havet. Med hjertet. Og helt ind til benet.
Køkkenchefen
Vi fokuserer på kvalitet – tilvirket fra bunden – til fornuftige priser. Enkelthed og god smag er vores nøgleord for retten på din tallerken. Med den ægte råvare. Med den ægte smag.
For at leve op til vores egen standard for friskhed arbejder vi med et mindre menukort, som vi så til gengæld tilstræber altid er aktuel. Både i forhold til vores gæsters favoritter og årstiderne. Menuen skiftes løbende efter sæsonens råvarer
vær opmærksom på tillæg på enkle retter
BURATTA (v)
Stenbiderrogn – Brioche – Ramsløgsolie – Urter
HVIDE ASPARGES
Smørpocheret – Håndpillede Rejer – Sauce Mousseline
STEGTE KAMMUSLINGER
Jordskokker i Variation – Hummerbisque
LETRØGET LAKS
Peberrods fløde – Ørredrogn – Glaskålsravioli – Dildolie
OX TATAR
Kimchi Mayo – Syltet Bøgehatte – Sesam – Ostechips
RAVIOLI (v)
Ricotta – Spinat – Havgus Ost – Pinjekerner – Grøn Olie
SMØRBAGT HELLEFLYNDER
Blåmuslinger – Ørredrogn – Kartofler – Urte Beurre Blanc
CONFITERET UNGHANE
Pommes Mousseline – Røde Rips – Svampe – Hønse Glace
EKTE BURGER
Kimchi Mayo – Cheddar Ost – Løgkompot – Fritter – Mayo
OKSEMØRBRAD +75
Selleripuré – Kartofler – Forårsgrønt – Sauce Bordelaise
BØF BEARNARISE +95
Grillet Løg – Sprøde Fritter – Sauce Bordelaise / Bearnaise
YUZU-KOKOS MOUSSE
Yuzu Sorbet – Tuiles – Mynteolie
RABARBER PANNA COTTA
Syltede Rabarber – Hvid Chokolade – Friske Bær
CHOKOLADETÆRTE
Saltkaramel – Chokoladeganache – Espresso/Honning Is
EKTE MENU
500
3 STARTERE
Puffede Ris
Stenbiderrogn
OX Tatar
HVIDE ASPARGES
Smørpocheret – Håndpillede Rejer – Sauce Mousseline
SMØRBAGT HELLEFLYNDER
Blåmuslinger – Ørredrogn – Urte Beurre Blanc
OKSEMØRBRAD
Selleripuré – Svampe – Kartofler – Sauce Bordelaise
YUZU-KOKOS MOUSSE
Yuzu Sorbet – Tuiles – Mynteolie
EKTE MENU "ALL IN"
1000
Champagne inkl. 3 Små Startere
4-retters menu
Vinmenu/ Øl & Sodavand ad libitum
Kaffe/The & Petit four
Opskriften er simpel - Gode, hjemmelavede klassikkere med et EKTE twist. Kom og smag på en af vores signature smørrebrød, eller en lækker lun frokostret
FROKOSTÅBNINGSTIDER: Fredage & Lørdage: 12.00-14.30
1 Stk 95
2 Stk 175
KARTOFFEL
Ramsløg Mayo – Syltede Rødløg – Pancetta
ÆG & REJER
Citron Mayo – Smilende Æg – Karse
LETRØGET LAKS
Rygeost – Ørredrogn – Glaskål
RØDTUNGE
Smørstegt – Grov Remoulade – Citron
AVOKADO
Hytteost – Mayo – Nødder
HØNSESALAT
Svampe – Syltede Æbler – Sprød Skind
OX TATAR
Kimchi Mayo – Sort Sesam – Chips
HAVGUS OST
Citrus – Vanilje – Ristede Mandler
SVAMPE TOAST
125
Surdejsbrød – Røde Ribs – Purløg
FISH 'N' CHIPS
150
Sprøde Fritter – Ærtepuré – Sauce Tatar
EKTE STJERNESKUD
175
Rødspætte – Sauce American – Ørredrogn
VOL AU VENT
150
Fritgående Kylling – Svampe – Cherrytomater
OX TATAR
150
Sprøde Fritter – Mayo
PARISERBØF
175
Peberrod – Løg – Kapers – Rødbeder
CHOKOLADETÆRTE
75
Saltkaramel – Chokoladeganache – Espresso/Honning Is
MADELEINES
50
Kardemomme – Mandler
Start din dag på den helt rigtige måde med vores store morgenbuffet på EKTE. Her er der lidt af hvert at vælge imellem, både det varme, det kolde, det friske og det søde. Morgenbuffeten er inklusiv drikkevarer ad libitum.
Man-Fre: 06:30 - 09.00
Lør-Søn: 07:30 - 10.00
ALT INKLUSIV
125
- Kaffe, Espresso
- Cappuccino, Café Latté
- Udvalg af Te
- Appelsinjuice
- Rabarbersaft
- Hyldeblomt
- Isvand
- Rugbrød
- Rundstykker & Franskbrød
- Mini croissanter
- Økologisk frugtyoghurt
- Marmelade af frugter & bær
- Havregryn, cornflakes & müsli
- Udvalg af sæsonoste
- Kødpålæg & tilbehør
- Brunchpølser
- Blødkogte æg
- Scramble Egg
- Sprød Bacon
- Frisk frugtfad
- Friskbagt wienerbrød
- Dansk Honning
- Nutella
- Pandekager med ahornsirup
Schaumburg Passagen - Nørregade 26
7500 Holstebro
Telefon 97 40 40 80
mail@brasserie-ekte.dk
RESTAURANT
Mandag - Torsdag 17.00 - 22.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 22.00
Søndag Efter aftale
LOUNGE
Mandag - Torsdag 17.00 - 23.00
Fredag - Lørdag 12.00 - 01.00
Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter